Algemene Voorwaarden Online shop & retourbeleid

Heb je een boek gekocht via deze webshop dan heb je 14 dagen bedenktijd. Je mag dus de koop zonder reden binnen 14 dagen ontbinden en terugsturen.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending dient het artikel ongebruikt te zijn en in dezelfde staat te verkeren als waarin je het hebt ontvangen, bij voorkeur ontvangen we het in de originele verpakking om het boek tijdens transport niet te beschadigen.
Om je retourzending in ontvangst te nemen, hebben we een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Retourzendingen

Om je product te retourneren, dien je jouw retourzending aan te melden via ons contactformulier.

Terugbetalingen

Zodra jouw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij je een e-mail om te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en ontvang je binnen 14 dagen het bedrag terug op je rekening.

Ontvangen we geretourneerde boeken met gebruikssporen of beschadigen dan brengen we je hiervan op de hoogte en kunnen we een tegoed aanbieden of als het boek niet meer bruikbaar is zullen we moeten afzien van terugbetaling. Zorg ervoor dat je het boek zorgvuldig inpakt voor verzending.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening, er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt, zeker als het over de landsgrenzen heen gaat.
Als je dit hebt gedaan en je hebt nog geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Uitverkoop artikelen

Uitverkoopartikelen kunnen niet worden teruggenomen noch terugbetaald.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.

Winkelwagen